-the CEO-

My photo
Love myself. Half unique half blur so I am limited not weird.

Saturday, August 25, 2012

-Bukan sekadar dalam gambar-


Tak ada apa-apa nak buat.

Malam ni cerita tak best.

Guling-guling atas katil.

Peluk-peluk bantal peluk. Acecece.

Tiba-tiba.....................

Blackout.

Lepas tu cerah balik.

Pegang gambar. Cakap pada gambar. Kan best ada kakak, ada adik macam orang lain. Boleh share secret, share opinion, share cerita bodoh, share suka, share x suka, share everything. Tengok orang lain bestnyer kakak dia caring, boleh cover dia, boleh bank in duit, boleh travel sama-sama. Adik dia back up dia. Adik dia hormat dia. Adik dia belikan buku. Waahhhh.

Mata dah mula berkaca-kaca. 

Terasa diri di awang-awangan.

Tiba-tiba.............

Aduiiii sakitnya badan macam ada orang pukul.

Blackout.

Ouhhh dah pagi rupanya. Tengok tangan. Mana ada gambar. Mimpi je tu ke nak panggil monolog dalaman semasa tidur. Ahhh lantak la. Sejuk pagi-pagi makanya baru lepas hujan la katekan. Ayah kejut suruh bangun tapi end up ketiduran pulaks. Biasalah tu. Kikikiki.

Jom pergi raya. Selamat Hari Raya! Raya kan sebulan apa ada hal.


Till then~

1 comment: