-the CEO-

My photo
Love myself. Half unique half blur so I am limited not weird.

Friday, May 17, 2013

-Mumbling Sepam-


Oh my! Aku buat sikit je, dia exaggerate more.
Dia buat tak apa aku buat, Pop! Become an issue.
One day you'll know the taste of pain. Trust my word!
I don't understand why what am I doing always become an issue, always lead to misunderstand. Don't you have a slight sense of humanity, do you?
I believe silent is better, when it is time truth will revealed. Sooner or later. I hope that my pain will gone as fast as possible. I can't bear it anymore. :'(

One more thing money doesn't matter but nowadays money is a matter.
Now only i know the taste of money. How good the smell is.
I don't have income yet but i have things to pay. That's make me sad when others can't understand how much I struggle. M** gives me a lot of trouble, I don't want to exaggerate anything just want to live my life happily and finish my responsibility there.
After that, I hope i can get better life and don't need to rely hope to others and boarded other people's lives.
I want to stand on my own feet, don't want to upset anyone. Enough is enough. I cannot patch wounds anymore.

If I have extra, I will share with others if I don't have how can i share with others. Then it become an issue.
Youngsters should give respect to the oldest, I knew sometimes I forget about this law but I do give at least. When youngsters don't respect you, what will you feel? Please again, have a slight sense of humanity to me can't you? When I said I'm tired of all this. Then someone said 'Tired? So?'
How disappointed I was. Only Allah knows! I love all of them. I love all happy memories. Please don't make days by days erase good things one by one.

If I'm the one who screw everything up, I seek for forgiveness. I'm trying here to be someone better. Someone that everyone love to mingle around. Stay beside me. Especially Audi. I hope you can stand with all my bad. Accept who I am and lead me to better life and Jannah one day. Insyaallah.

I need to work hard. I need to survive. I need to be independent. Thanks Allah for giving me trials and test to make me better. Next week I have to 'goreng' something unique and specials to two of my 'sifu'. Hope I can 'goreng' yang terbaik and pass with flying color. Acah-acah Masterchef Malaysia. Do pray for me. Hiks.


Polik Bona bilo pikir orang tuduh bukan2
Takpo tunggu den dah kayo jangan cubo nadah tangan
Mintak pinjam duit apotah laie tandotangan
Time tu takdo nak berbaik
KAU BOLEH POIE JALAN


Standing in the hall of fame
And the world's gonna know your name
'Cause you burn with the brightest flame
And the world's gonna know your name
And you'll be on the walls of the hall of fame
You can go the distance
You can run the mile
You can walk straight through hell with a smile
You could be the hero
You could get the gold
Breaking all the records they thought never could be broke
Yeah, do it for your people
Do it for your pride
How you ever gonna know if you never even try?




*Till the,
XoXo.

Tuesday, April 16, 2013

-random-

Banyak barang hilang. Mana ada toyol dah stay kat bandar. Ini toyol memang millineum. Semua tak percaya. Semua cakap just forget it. Sampai bila masalah nak settle? Hurmm.

Bagai tersesat di dalam hutan. Semua jadi salah. Semua tak kena.

Till then.

Tuesday, March 26, 2013

-Ketawa bersama menangis bersama-


Jangan berborak kencang sangat kalau tak tahu rase dikhianati.
Jangan berborak kencang sangat kalau tak tahu rase dicemuh.
Jangan berborak kencang sangat kalau tak tahu rase sering dipersoal.
Jangan berborak kencang sangat kalau tak tahu rase orang mengumpat (tp ko dengar. Hiks)
Jangan berborak kencang sangat kalau tak pernah rase ape itu double standard.
Jangan berborak kencang sangat kalau tak tahu rase ape itu nikmat syukur.
Jangan berborak kencang sangat kalau apa yang disembang tu dia yg lbh.
Jangan berborak kencang sangat kalau tak pernah rase difitnah.
Jangan berborak kencang sangat kalau tak tahu hormat dan jaga hati orang.

Jangan diuji jika tidak mahu melihat hasilnyer. Kesabaran itu ada hadnya sedangkan kelajuan pun ada had. Too much fun x syok.

Orang cakap jangan nak makan dalam sangat sampai sia-siakan kegembiraan.
Jangan buat orang biar orang buat kita. Pstt: sampai bila?

Enough. Too much. Let me rest in peace in my own world. Dunia kamu tidak pernah aku kisah tapi kenapa dunia aku yang kau bom?

Ok dah penat.
Source: conteng2 ats meja.

Kasut tinggal sebelah! Berdiri lah kaki walaupun sebelah. Bersyukurlah kerana kau masih ada tuanmu wahai kaki.



Till then~
*coretan bersama :)

Sunday, February 17, 2013

-Dua Tiga-


Dua tiga hanya angka bukan apa-apa, mana nak sama layan cite Sutun,
Bukan nak apa-apa, saja nak test kehebatan berpantun.

Dua tiga kucing berlari, mana nak sama si kucing belang, dua tiga boleh ku cari mana nak sama awak seorang.

Dua tiga makan berdecip,mana nak sama
Makan seorang, seronoknya awak berdua bergosip, tinggal la saya duduk
Seorang.

Dua tiga berjalan pulang, mana nak sama jalan dengan farok, sedapnya
Mengata kat orang, tengok2 awak lagi terok.

Dua tiga orang mengutuk, mana nak sama jalan mengundur, mata pun dah
Mengantuk, lebih baik masuk tidur.


Tak ada apa pun saje nak berpantun.

Till then.~
Hugs and love

Wednesday, February 6, 2013

- Listen! Haha-


I just want to say:

- Thank you.

- I miss you.

-I have a lot of task to do but still malas dan buat-buat seperti kanak-kanak riang bermain. Memang nak kena pijak la kan.

- Always pray for happiness, health and wealth. For you. For me. For ours.

- Letih la kena buat perkara yang x berapa nak rela. Kalau tak buat naahh kena setepek SELFISH. Hurmm.

- Saya seorang yang degil dan kuat cemburu dan mungkin pendendam. Saya juga tidak sangka. Bhahaha.

Like what i said, the way I treat you depends on the way you treat me. If you can why I can't? I always have this question mingle in my mind. I need reason for your NO and I am pleasure for YES from you.

Looks like I am selfish right? Wait a second, put yourself in my shoes then you will know the real things.

- I am tired answering questions.

- I am tired when I must listen to others but they don't do the same. What the hell give and take then.

- I need to change my style. I know words can hurt more than swords. I'd go for quiet then. =)

- Bila orang tak boleh terima apa yang saya pilih itu menyedihkan tapi putus asa tak ada dalam kamus hidup saya. Dengan izin Allah, semoga semuanya berjalan sempurna. Jemput datang ke majlis saya. Hakhak. Kidding.

- Lama tak bertegur sapa bukan bermaksud saya membenci atau melupakan anda cuma saya memberi masa
kepada anda supaya merindui saya. Maaf kerana saya sibuk sejak kebelakang ini. Ada projek jual beli tanah dengan pihak-pihak tertentu. Ahaks.

- I must get good result in my up coming examination. Saya sedang belajar membuat kek dan berharap dapat masuk Masterchef Malaysia.

- I need to start study. Tepung apa nak guna. Berapa biji telur diperlukan. Dan sebagainya. Nak exam ni. Nanti baking x jadi chef marah. LoL.

- Teringin nak vacation with my friends! Hey! Do you guys miss me? =)

- Last but not least, I am happy. Happy for you. Happy for me. Happy with you. Happy with me. Happy with them. Happy for them. Happy Chinese New Year *merepek betul kan.

- Waiting for CNY holidays. Hoyeahh.

- Thank you for reading this. =)



Till then~
Hugs and love.