-the CEO-

My photo
Love myself. Half unique half blur so I am limited not weird.

Sunday, June 24, 2012

-Demi secebis keadilan-


AMARAN KERAS: ENTRY TIADA KAITAN DENGAN MANA-MANA PARTI POLITIK.

Sometimes ada orang yang akan bergaduh or tak puas hati bila dia je yang perlu drive. Bebel2 dia je penat.
Kecik punya hal pun mahu gaduh meyh? Ouh okay demi secebis keadilan kan.

Situasi yang biasa / normal.


Situasi di mana L memandu dan perempuan di sebelah menemani. Tak kisah la just sit beside and main games dalam handphone/tablet, online, texting with friends or or another guy(s)!. Yang paling untung bila girl teman berborak so tak mengantuk sangat especially if travel long distance. Biasa la girl memang suka bercakap, and yang paling menyakitkan hati si dia zzzz kruhh kruhh kruhh dalam kereta.


Demi secebis keadilan maka jadi lah begini.


Girls power! Lelaki sangat tak macho la buat camni kan. Hahahaha. If perempuan yang biasa drive maybe tak menjadi masalah but how if sebaliknya? Memang berpeluh2 la nak drive. Tak apa demi secebis keadilan katanyer pun kan daripada bergaduh.


Dan demi secebis keadilan aku rasa lebih baik begini.
Baru Adil Dan Saksama. Muahahahahhaha.




Senang bukan. Kau ride, aku pun ride. Kau penat aku pun penat. Kau stop beli Cornetto aku pun tunggu je bahagian aku. Awwww sweet kan. Hahahaha!!!


Demi secebis keadialan.

**p/s: Perempuan2 di luar sana haruslah mempunyai lesen memandu sebab ia sangat penting terutama dalam waktu kecemasan. =p


Till then~

4 comments:

  1. bukan awak sangat malas ke nk drive.? ceitt.!

    ReplyDelete
  2. that is why i said riding a bicycle more easy. X gaduh2. Sama2 penat. Wekk!

    ReplyDelete
  3. awak pny lesen dah renew.?

    ReplyDelete
  4. sudah. lama sudah. 5thn trus.

    ReplyDelete