-the CEO-

My photo
Love myself. Half unique half blur so I am limited not weird.

Thursday, April 12, 2012

-Hari khamis-


Haiii. LOL!

Hari ini hari khamis semalam hari rabu esok hari jumaat.
Motif tulis macam ni? Tak ada motif.
Semalam gempa bumi, ada yang rasa ada yang tidak, yang tidak tu aku la.
Ada yang tak rasa? Yes! Kita sama.
Semalam public holiday yang tak ada dalam calendar tapi siapa kerja triple kot.
Awesome!

Ada masa happy ada masa sedih,
Bak kata keknis (hai keknis if u bace blog ni sila lambai tangan sambil cakap hai cepat!)
Ok ok back to bak kata keknis 'hidup biasalah tak selalu happy, dalam2 happy pun mesti sedih'
Ntah mana dia ceduk ayat ni pun tak tahu lah.
Btw, thanks, walaupun just bagi ayat begitu hati rasa lega sikit.

Nak update status kat facebook malas, so nk update kat blog. Haa hebat kan.
Status update : alhamdulilah masih boleh tersenyum. drive jauh2 untuk lunch. =)

Okbye. Assalamualaikum. Ahaks~

3 comments: