-the CEO-

My photo
Love myself. Half unique half blur so I am limited not weird.

Tuesday, July 19, 2011

-Engkau-

Selamat pagi cikgu. *gaya upin ipin. lame x layan cartoon tu.*
Na-ah its night already. Not morning.
Walaupun x ada mase sangat nak on9 n update blog.
Ceh! konon bz la kan.
Tapi saje curi mase nak on9.

Now, not like student tyme dulu.
On9 saje x rasa bosan pon.
Bermuka buku saja tanpa peduli rasa lapar & ngantuk.
Now. Kalau buka pun sekejap je if ad kawan nak borak baru la lama.
Masing2 dah bz dengan life masing2.
Tsk. tsk. tsk. Dah tua rasenyer bila x bersosial dengan muka buku.
Hahaha! What the annoying statement ni!

Tapi. tapi. tapi. bila ada masa terluang yang berjaya aku curi tu aku sibuk2 la dengan perkembangan gosip terbaru. Ya ialah kerja kerja juga gosip jangan dilupakan. Mahu up-to-date konon! Stalker bak kata keknis but I'm not damn hard stalker. Please percaya. Ingat aku kerja ambil tahu pasal orang ke? WTF. Hahaha.

Recently I've read and heard about you. Yes you a.k.a engkau. Wow congratulation la atas na-ah x perlu la tulis. Walaupun engkau x bace blog aku. Tak apa saje suka2 nak mengarut. X harap pon kau bace. Haha. Hope it will be forever.But hope you will not doing stupid mistake like you did before. Naaahhh old blacky story morry. Just forget it. Bye2. Hahaha! WTVavvv cerita pasal engkau plak? sigh!

Belajar or bekerja sepenuh masa? Belum rezeki lagi. Wait-wait & keep waiting.
Muet? Hope berjalan dengan lancar.
Ohh offer from other course? Ntah la. Dilema. Must do solat istikharah. Acecece poyos~

Till then.

1 comment:

  1. nmpk sgt rindu aku! sebut2 aku dlm blog. damn! tharu! ahhahahahah!

    ReplyDelete