-the CEO-

My photo
Love myself. Half unique half blur so I am limited not weird.

Friday, June 24, 2011

Hey Kak Sha.

Hey! Nur Syafiqah Ahmad Tarmizi =)

Actually masa aku datang Ipoh hari tu.
Ingat tak aku ada message kau?
Konon mintak tolong ambil barang?
Aku nak minta tolong kau ambil aku.
And aku nak jumpa kau!

Masa last day aku di Ipoh kita tak sempat jumpa.
Kau message2 aku cakap rindu tapi aku tak ada sayap.
Sayap untuk terbang ada sebelah kau.
Kita terpisah disebabkan keadaan.

Aku ingat birthday kau sha tapi aku tak dapat nak message or call kau nak wish.
Phone tengah problem and aku ingat nak jumpa kau sekejap masa di Ipoh.
Tapi tak berkesempatan. Aku di sana pun tak lama mana.
Terikat dengan plan. Aku menumpang orang waktu itu.
Kau faham kan? Janganlah cakap aku lupa kat kau.

Walau raga kita terpisah jauh namun hati kita selalu dekat.
Jangan la buang kenangan kita sama-sama.
Biarlah kau luka, menangis sebab tengok gambar or barang2 memori kita sebab tu akan buat kau ingat kat kami. If kau buang maknanya hilang la semua. Bukan senang nak dapat balik memori yang kau buang.

Aku faham kau sibuk bekerja.
Aku bukan x nak contact kau tapi aku tak nak kacau kau.
Aku tak nak kau sedih. Nanti kau kahwin jemput ye. Kuatkan hati!!!
Setiap permulaan mesti ada penamatnya.
Ada rezeki kita jumpa lagi =)

--> WISH YOU HAPPY BELATED BIRTHDAY!!!
---> SORRY FOR THE LATE WISHES!!!

Sincerely yours,
-ME-

*Ingat tak kita kau nak jalan2 tak nak balik rumah waktu kita praktikal kat Manjung? Walaupun aku penat aku layan juga kau sebab kau kawan aku. Aku tak pernah lupa peristiwa tu.

2 comments:

  1. ouh k.kin...knp bt k.sha rase mcm nk terbang g muor jmp k.kin??ngee~

    ReplyDelete
  2. Ntah bile k.sha nk meh jln2 sini kn?

    ReplyDelete