-the CEO-

My photo
Love myself. Half unique half blur so I am limited not weird.

Saturday, December 25, 2010

- sampah! -

RCMP = ROYAL COLLEGE OF MEDICINE PERAK.
Nama dah gempak oooo.
Royal beb royal. Ingat senang ke nak dapat that tittle?
TP!

Alangkah malunya aku tatkala student2 UniKL lain bukak web ECitie.

-Student2 UniKL lain sibuk dok check result on9.
 Student RCMP kne call kolej.
 Dah la line always bz je membazir credit je or membanyakkan bil telefon umah je.

-Student2 UniKL lain sibuk register on9.
 Student2 RCMP kne balik kolej walaupun class x start lagi for registration.
 Student MICET cthnyer siap ad tempoh lagi nak register bila. Mudah.

-Student2 UniKL lain sibuk bayar yuran2 or ap2 juga la secara on9.
 Student RCMP kena turun naik finance department settle sendiri.
 Student RCMP kena g CIMB bank untuk bayar yuran.
 SHIT! Minyak kete & tenaga siapa nak tanggung?

-Student2 UniKL lain sibuk ambik notes on9.
 Student2 RCMP sibuk collect duit photostate notes.
 Pembaziran!

-Student2 UniKL lain sibuk tgk jadual class on9 je.
 Student2 RCMP sibuk call, salin, ambik gmbar jadual kat board.
 *Student Radio je yg aku taw la yg len xtaw.
 Kesian student RCMP.

Bayar yuran mahal2 tapi facilities macam vavi.
Apa2 hal kena settle sendiri.
Apa guna teknologi baru ni kalau xdigunakan???
Saja nak menunjuk kat negara luar?

Bagi yang x pernah taw ECitie tu meh aku tunjuk sikit. Click to enlarge.

Boleh check segala yang perlu dibayar.

Registration.

Profile student. *sila abaikan contoh di atas.

Sila perhatikan box orange.

Notes2.




Xpe lah student2 RCMP ye. Redha aje. Kita memang student yang berdikari. Kita juga ada kelebihan yang benda on9 ni x boleh bagi. Kita rapat dengan lecturer & staff2 sebab apa2 pon ngadap muka dorg. Pasrah je aku tengok akak aku senang2 check result, register on9, check utang2 on9.

♥ tq kpd nur aisyah sebab bagi copy data2 ni.

No comments:

Post a Comment