-the CEO-

My photo
Love myself. Half unique half blur so I am limited not weird.

Friday, December 24, 2010

-jimba-

Date: 24.12.2010.
Day: Friday.
Time: Morning-Evening.
Place: Malacca.
Members: Me + K.lin. (ad 2 org kwn k.lin jgk)

Punya semangat nak jimba kan.
Bangun pagi2. Sanggup ikut ibu g office sbb ayah nak gune kereta.
Sampai office ibu, ak terperuk dalam kereta tido.
Siap bawak jaket lagi sebab sejuk. *bajet.
Bangun2 suh staff ibu anta g umah k.lin.
Agak sesat sedikit la. Hahahaha.

Sebelum gerak k.lin dh macam orang gila cari purse.
Habis dalam kereta, dalam beg, dalam umah dye selongkar.
Last2 dpt taw tertinggal kat hospital.
Apa lagi pecut laju2 g hospital then g tengok movie kt MP.
Disebabkan ad mbe k.lin ikut so kena tengok movie yang ditayangkan dalam waktu rehat staff sahaja.
Hantu Kak Limah Balik Rumah.
Serius KLAKA. Terbahak2 gelak.
Boleh tengok lagi ni.

Lepas sewonok tengok movie guling2 sbb x ramai manusia pown.
G makan. Mana lagi kalau aku yang decide haruslah MCD.
Bantai makan double cheese burger.
Lepas kenyang perut hati mula gembira.
Jom shopping. Juru X-ray asyuk tyme tu. $_$
Sebagai hadiah untuk diri sendiri k.lin beli lah jam.
WOW!!! comey jam tu. Masuk2 terus beli. Mesti dah usha lama ni.
Hahahahhaa.

Next jalan2 pusing2 MP.
Beli apa yang patut.
Puas jalan.
Okey jom balik. Hari pown ujan.
Dalam kereta otw nak balik teringat macam nak makan something.
Drop kat Mcd Ayer Keroh drive-thru.
Yum2.
Sampai office ibu adeyh kena tunggu ibu buat keje dulu baru balik.

Walaupun sekejap je jalan2.
Walaupun xbanyak cakap.
Walaupun aku cakap macam hindraf kata k.lin.
Walaupun apa2 lah.
TP.
Enjoy sangat2. Rindu lama x jumpa kan.
Lepas ni bila la dapat jumpa.
Walaupun umah dekat la jgk tp jarang je hangout.
♥ u kakak.


p/s:
Tq so0o much sbb belanja everything. Jadi junior 1st yg k.lin belanja sempena dpt gaji ni.
Awwww. Terharu lah!

No comments:

Post a Comment