-the CEO-

My photo
Love myself. Half unique half blur so I am limited not weird.

Thursday, December 23, 2010

- awak -

Awak..
Ni untuk awak.
Saya buat ikhlas.
Saya dapat rasa apa yang awak rasa tp saya xdapat nak kata apa2.

Awak..
Walaupun awak cakap awak happy.
Tapi saya tahu awak x happy.
Walaupun awak cakap biakan lah.
Tapi saya tahu aty awak kesal.
Saya xboleh buat apa2 sbb saya mmg xpandai buat orang gelak.
Saya hanya mampu dengar.
Maafkan saya.
Saya bukan selfish ye awak.
Saya harap awak happy kat sana ye awak.
Sebab saya tahu kat sana ada orang yang buat awak gembira
Walaupun awak nafikan.
Xpe. Masing2 nk privasi.
Saya x marah pon kalau awak x share apa2 ngn saya cukup la saya tahu awak baik2 aje.

Awak..
Mungkin awak ingat saya dah buang tebiat buat macam ni.
Tapi saya memang sweet.
Xboleh dinafikan lagi.


SELAMAT HAPPY HARI2.
boleh kan awak saya wish mcm ni?


♥ ape makna kalau orang cakap bila cakap ngn kite dye rase nak nanges tp ngn org len dye rase biase je? agaknyer kte special kowt. HAHAHAHAHA!!!

3 comments:

  1. special sgt kin!!
    hahahaha.

    ReplyDelete
  2. yeah i noe already.
    blushing.
    hahahhaa.

    ReplyDelete
  3. hahhaha.
    bunguk.
    mls lyn!!
    org2 sume da pelik2.

    ReplyDelete