-the CEO-

My photo
Love myself. Half unique half blur so I am limited not weird.

Friday, February 18, 2011

Darkness of Night.

Bapak aku pernah cakap kan. Kalau orang buat x baik kat kita, kita jangan balas dengan kejahatan tapi balas dengan kebaikan. Contohnya macam orang asyik pow kita makan kan kita bagi je dia makan sampai perut dia kembung meletup macam tu sebab dye memang x tahu malu. Tapi TAK DAPAT LA JACK kalau aku lah orang tu. Agak-agak la kan di zaman yang serba-serbi maju ni ada ke orang sanggup buat macam tu? Memang susah la nak praktik kan. =.=

Al-kisah nya la kan kan kan...
Aku rasa orang yang aku nak cakap ni memang x kan la nak bukak blog aku. So ikut suka aku la nak cakap apa kan. Bukan nak mengata tapi aku dah cuba nak luahkan depan2. Just you know, malas bertekak dengan beruk. Macam loser je kan. So ambil lah ko nak menang sangat time tu. Orang yang dapat kawal marah & perasaan dye ialah orang yang menang & hebat sebenarnya kan. Ok that's me obviously. Hahahaha.

What The Hell!!!
Ko = SI AIR HITAM & THE KEGELAPAN GANG nak label2 aku as lazy student because I didn't do any cases just stand there and saw THEM did the cases. Hey bukan x buat langsung ok. Ada jugak la menyibuk2 tolong kan. Kira ok la tu daripada aku duduk kat control panel je. Ni siap tolong flashing lagi kaset tu. I did my work as PPK that night. Bukan sebab aku bodoh nak buat kes tapi sebab dah ramai THEM kot time tu and I know that I'm not that efficient, excellent, hardworking and not as fast as THEM too. Kaum ko kan memang ko nak bagi big clap je. Ok fine with me tapi ko suka2 men label ak budak malas (FCUK!). Biarpun muka aku blur macam budak bodoh jawab tergagap2, suka diam daripada cakap dengan ko tapi at least aku penah dapat ****. :)

Secondly, ko dengan gang2 ko nak main quiz pulak tengah2 malam ni. Ok ko nak aja, nak kongsi ilmu. Tapi bila aku jawab betul ko buat tak tahu je as if ko tengah cakap dengan dinding tapi bila THEM tu jawab betul wah suke betul korang ye. Yela aku faham kalau bukan korang nak up budak2 korang siapa lagi kan. Dahtu keluar pulak ayat. "Baguslah kamu ni walaupun kamu suka ponteng tapi kamu pandai". Tahu pun ko aku malas je nak tunjuk sebab aku lack of confident. Tapi macam bangsat la cakap aku suka ponteng. Aku suka balik awal je. Lain maksud dengan ponteng. Tu la mase belajar BM dulu mesti fail kan? Aku tahu toksah nak malu2 ye. LOSER KOWT!!!

Dah men quiz tu boleh pulak ko pow (mintak tanpa rela) duit orang. Memang TAK LA AKU NAK BAYAR. Reason dye memang simple sebab aku pokai. Korang tunggu jela time aku kaya nanti aku campak aje duit tu kat muka2 korang supaya korang boleh beli pencerah muka, shaver untuk cukur bulu2 korang dan juga listerine untuk wangikan mulut korang yang sangat busuk tu. Yes I promise. Time tu nak pow aku makan DOMINO'S PIZZA 10 pun x apa. Aku sumbat benda tu kat mulut korang sampai rabak. Then belikan makanan untuk kami dengan duit tu. Ok terima kasih sebab buat baik. Terima kasih sebab belikan aku juga walaupun aku x bayar. Tapi kawan2 aku macam mana? Tak fair kan? Tak kisah la korang pulangkan balik ke tak duit tu tapi macam tak je kan tapi jangan la guna cara macam tu malu je kot korang dah kerja. Sampaikan ilmu dengan ikhlas lagi dapat pahala. Kan? Ke x belajar agama or sivik kat sekolah dulu. Tsk..tsk.. Pity of all of you.

Aku sangat hangen when you. Yes you si bunga2 cakap "Ouh kalau tugas kat ***  no need to do *** cases la? FCUK! Ada je nak cari salah aku kan? Aku dok diam2 kat pantry bace majalah ujang pon ko dengki kan? Nampak sangat hati ko busuk. Kalau nak tegur pon cakap la elok2. Macam la aku ni nak melenting kalau ko sound cool2. Aku datang juga kat bilik tu kan bukan aku dok tidur. Lagipun aku dah bagitahu siapa yang in-charge tempat aku sepatutnya bertugas kot. Dia xd banyak bunyi ko pulak lebih2. Ni namanya lebih sudu dari kuah. Meluap2 darah aku. Tapi sebab aku ada iman lagi sabar lagi.

Tu belum kira ko sound aku dengan nada suara yang sangat jerk time aku balik makan. Yes I admit my fault because i didn't tell you where i went. Ok your reason takut kalau aku accident ke apa2 terjadi korang juga nak kena jawab dengan banyak pihak as I under your guardian. Malam pula tu kan. Ok it's cool babeh. TAPI. Biasa la manusia mana pernah puas hati kan. Macam aku la kan. Aku student ye aku admit tapi aku juga ada hati kot. Bapak malu ko sound2 aku depan orang, nasib aku kuat x nanges guling2 kat situ. Setelah aku habis menjawab semua soalan2 ko & soalan2 yang ko KIV masa kes kat *** aku pun rasa malas nak bertekak dengan beruk yang suka exxaggerate things then aku mintak maaf. Wah muka ko seronok macam vavi kan walaupun x terserlah sangat. Lu xda manner la mangkuk gwa cakap. Haih malas layan sebab gwa xd kawan je nak balas balik. Well aku memang lembut hati & baik. Memandangkan xdapat nak cari pasal kat ko malam tu juga then aku ambil keputusan memaki-hamun korang & aku harap suatu hari nanti kita boleh repeat. Bagi aku berlatih debate dulu ye.

Aku pun ragu2 la kan. Masa korang student x pernah ke buat nakal? Ponteng ke balik awal ke keluar jalan2 ke apa2 la kan. Ouh korang kan naive. Korang kan good student. Maaf la ye I used to be hype kid and now that kid becomes more hyper.



♥ Aku serik hidup dalam dunia kegelapan bersama kamu semua. (middle finger up!). From now on I FCUK air sarsi. All of you are nauseous things in my world. Aku lapar. Domino's anyone?

5 comments:

  1. hahahahhaahahahahhahahahahahha!
    nsib i x mnum air sarsi tau!

    ReplyDelete
  2. anon 1
    = marah la kakak.i benci taw mcm ni.tu yg mls nk keje.

    anon 2
    = i grm la dgn u ni.u jgn minum u dh la famous ade je org aim u.hahahah!

    ReplyDelete
  3. hahahha...relex la dik...mse kje akn dtg jgak...then u can call it u have no time 4 social network but only 4 tired network or hell network...

    ReplyDelete
  4. ni pasal kne mrh.
    xsuke taw.
    kalo keje lg la trok kn?
    student blh la nk elak2.
    :(

    ReplyDelete