-the CEO-

My photo
Love myself. Half unique half blur so I am limited not weird.

Friday, September 24, 2010

teluk senangin

Date: 23/9/10
Time: After work (6.00pm kot)
Place: Teluk Senangin

Actually lame dh plan nk berjalan2 ke pantai tp b4 ni kn pose so tergendale la smentara program ni..
now dh lps pose..so kami pown plan nk buat picnic b4 we leave manjung..

So yesterday (23/9) kami pown g la usha2 kt teluk senangin sbb dgr cte Kak Sal mcm besh je..
yela dye cte air kt c2 sgt la jernih smpai blh nmpk ketam la n blh pgang jelly fish..
menarik kn?? so mse kami g tu mmg la btol air dye jernih..ombak kuat sampai air tu naik tggi gak la..
tp mslhnyer byk lalat sbb according to Kak Sal kt area c2 ade kilang ayam..

mse kami g tu cuace mcm nk ujan n mmg dh ujan pown tp ujan ckit jela bkn lbat pown dhtu ujan stop..
kami pown berjalan2 la kt pantai..pasir dye x mampat myb sbb dlm psir tu umh2 ketam..hahhahaa..

*ako0 tye kt sha btol ke yg lubang2 kt pasir ni lorong nk msk kt umh ketam?*
*sha pown jwb yela..ako0 pown ckp soo kte skrg tgh brjln ats umh ketam laa??*
*a'ah la kowt sha jwb.. haaa ape lg gelak bsr la kamii..hahaha..heaven btol..*

tgh berjln2 tu kami pown nmpk la sekumpulan ketam tgh bersiar2 mengambil angin kt tepi pantai tu..
wahhh ko ketam sdp btol ye..
kedah ngn cepet dh mcm org giler pergi berlari sbb nk tangkap ketam..
ape lg ketam2 tu pown lari la msk dlm air..
ce bygkan ketam tu lariii..hahaha..dhla jln menyenget g2..lajuu wooo dorg lari..
sbb hampa kami pown truskan la perjalanan..
dhtu jmp ag ketam..
ap ag mcm td dorg pown plan nk tgkap ketam tp kali ni xd la berlari sakan cm td..
last2 dpt jgk tgkap slepas bertarung ngn ketam mcm main hoki plak dh..
kesian si ketam tu..


                                                                     bersame si ketam

                                                                    muke kdh mmg rare

yo..ketam yo..


kdh mmg suke sgt ngn ketam..tah bpe kali dye ambik gmbr ngn ketam ak pown xtaw..haha..
gmbr kt pokok la kt pasir la..xpe la kdh asal ko bahagie kn..

lps bergambar sakan ngn ketam tu kdh pown lps kn ka si ketam ke tmpt asl tp ketam tu cm dh suke je ngn si kedah ni..dye siap tgu kedah lg..xnk balik kt air..mgkin dye serasi ng ngn kedah..hahahhaa..
ary pown dh nk mlm..ingt nk tgk sunset tp xjd..so b4 grk balik snap lg beberapa pic..















No comments:

Post a Comment